Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Καλώς ήρθατε στο blog του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ !!!

Με την ευκαιρία της διάθεσης σε μερικές μέρες της δεύτερης έκδοσης του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ , εγκαινιάζεται σήμερα η λειτουργία ιστολογίου σχετικά με τον ΜΟΝΟΜΑΧΟ , όπου μπορείτε να βλέπετε τα τελευταία νέα για ότο αφορά το λειτουργικό , τις δυνατότητες του ,και να εκφράζετε τις όποιες ερωτήσεις και απορίες σας και να βελτιωθεί περισσότερο η αμφίδρομη επικοινωνία που μέχρι τώρα μέσω mail δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

2 σχόλια:

  1. Εχω εγκαταστήσει την προηγούμενη πάρα πολύ καλή δουλειά σου (ΕΛΛΗΝΙΚΟ UBUNTU LIVE DVD v3) και το οποίο δουλεύει άψογα.
    Ερώτηση: Μπορώ να κάνω απ' ευθείας αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση σου (ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ) ή θα πρέπει να κάνω νέα καθαρή εγκατάσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που συνιστώ είναι η καθαρή εγκατάσταση , για πολλούς λόγους ... (κυρίως γιατί μεσολάβησαν κάποια προβληματικά updates για τα οποία έχω κάνει χειροκίνητα τις διορθώσεις στην 2η έκδοση του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ). Από την άλλη δεν συνιστώ επίσης την αναβάθμιση του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ σε έκδοση 9.04 του ubuntu που ενδεχομένως να προταθεί από τις αυτόματες ενημερώσεις γιατί σταματούν να λειτουργούν κάποια προγράμματα όπως το XBMC Media Center.

    ΑπάντησηΔιαγραφή